Lemon Squeezer Rustfrit Stål, Manuel Lime, Citrus Tryk På Squeezer,Metal Hånd Køkken Saftpresser Holdbar Pligt Rustfrit Stål Citrus

l738

kr13.34

-3.57

kr16.91

-21 %

Ny vare

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

Høj Kvalitet i Materialer : Lavet af høj kvalitet rustfrit stål med spejl polering, der er garanteret til at modstå pletter, lugt, smag, rust, korrosion, mat, stærk og robust ikke let at bøje, og deformere.

Non-Slip Håndtag Design : rustfrit stål håndtag er solid.den nedre overflade af håndtaget er en bølget, non-slip design.dette gør saftpresser ikke let at glide ud af hånden under trykke på processen.

Robust Nitter og Stor Skål Størrelse : Høj kvalitet robust link, dette vil gøre at det ikke er nemt at bryde under juice proces.stor skål størrelse kan gøre det mere let for juice tryk på.

Multi-Funktionel: Vores lenon squeeze som varemærke kan også bruges til andre frugter, såsom orange, frugt, drue og jordbær.den juice, der presses ud med vores juicer, uden frø i det.ja , faktisk er et meget handy værktøj.

Transportabel og Nem at Rengøre : Det er samll størrelse, let at have med overalt, såsom hjem, bar, camping, grill og så videre.og det er også esay at rengøre, kan du sætte det i opvaskemaskinen, og rengør det.

Specifikation:

Materiale: Rustfrit stål

Farve: Som er vist i

Størrelse:20.5*6.5*3 cm/8.07*2.56*1.20 i

Quanti

ty:

Bemærk:1.Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

1 *lemon squeezer

Tags: personlige saftpresser maskine, saftpresser citron, køkken orgel, citron tryk, lemon squeezer, makita, tryk på manual, manuel juice juicer, saftpresser manual, potes cozinha

Materiale Rustfrit Stål
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Vandret
Model-Nummer 23GA8YY1000026
Farve Som det er vist i
størrelse 20.5*6.5*3 cm/8.07*2.56*1.20in

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer