NICECNC 14,5 mm Tyk Lattergas Nr Billet Aluminium Enkelt Flaske Holderen PCE150.1001

l644

kr595.53

-255.19

kr850.72

-29 %

Ny vare

NICECNC 14,5 mm Tyk Lattergas Nr Billet Aluminium Enkelt Flaske Holderen PCE150.1001

Funktioner:

1. Lattergas flaske parentes er designet til at montere din lattergas flaske ved optimal brug vinkel for at få den bedste ydeevne og konsistens. 2. De er fremstillet af T6061 Billet Aluminium. 3. Anodiseret ved hjælp af en unik hård Anodisering Proces for en Langvarig Finish og holdbarhed Levetid 4. Passende med 10-pund nitrøse flaske, er disse letvægts billet aluminium (14,5 mm tyk) beslag bolt ned hurtigt og enkelt med det medfølgende vingemøtrikker. 5. Beslaget er foret med gummi for at sikre, at flasken ikke bevæger sig, og er sikker. 6. Passer Flaske størrelse 7 i.Diameter. 7. Montering af skinner er inkluderet i denne pakke 8. Beslag Dimetions:8 9/16" W x 11 3/4" L. 9 1/2" på den korteste punkt & 12 3/4" på det højeste punkt.

Item Detaljerne:

Mærke: NICECNC Type: Lattergas Flaske Parentes Flaske Beslag Materiale: Billet aluminium Overflade: Anodiseret Farve: SORT

Pakke Inkluderet:

KUN billet ramme monteret beslag med hardware,ikke Inkluderet Lattergas flaske.

FAQ:

Q: Hvornår vil vi sende din ordre?A: Når vi modtager din ordre, vil vi sende din ordre inden for 24 timer. (Undtagen helligdage) Q: Er vores oprindelige produkt?A: Vi er Langsdom officielle butik, vi er grundlægger af Langsdom mærke, vi har vores egen fabrik, alle de varer, vi sælger i vores butik er originale.Q.Om pakke A: Vi vil bruge anti-vibrations-pakke, med henblik på at sikre, at din pakke kan leveres sikkert til dig.Så har du ingen bekymringer.Q: Hvor lang tid tager det for mig til at modtage pakken?A: Vi bruger Lanpartybootcamp.dk Standard levering, forventet leveringstid er 15-30 dage, hvis du ikke modtager pakken indenfor 60 dage, vil vi give dig en tilbagebetaling eller sende din bestilling igen.Dine penge er sikre.Særligt lande som Brasilien, Chile, vi er forpligtet til at leveringstiden er 15-60 dage.Q: Hvad hvis jeg har modtaget et produkt fejl eller skader?A: Hvis du modtager et produkt, fejl eller skade, bedes du straks kontakte os, vil vi reagere hurtigt og give dig en løsning, vil du få en refusion eller udskiftning.Q: Om garantiservice.A:Det har 12 måneder garanti.Hvis det har problemer inden for 12 måneder (fysiske skader), bedes du kontakte os.Vi vil reagere hurtigt og løse dit problem.Q: Om feedback.A: Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes du give os alle 5 stjerner.Hvis du har nogen spørgsmål, skal du ikke give os en negativ feedback.Bedes du informere os med det samme, vil vi give dig den bedste service og løsning.

Tags: gummislange, wosk nr., udstyre, db9-stik, sx, nos rør, 250 exc f, stik slangen, løg ring, indien nr.

Type Lattergas Flaske Parentes
Overflade Finish Anodiseret
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke nicecnc
Flaske Beslag Materiale Billet Aluminium
Farve black

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer