10stk/Set, Imiteret Perle Brocher Pin Bryllup Brude Tørklæde Klip Revers DIY-Pin Gave Til Kvinder, Tøj, Accessories Engros

l613

kr2.44

-0.5

kr2.94

-17 %

Ny vare

57194 Anbefalede Emner

S SERVICES

1. Vores service team, der har til formål at give et højt serviceniveau, og vores kundeservice specialister er altid klar til at løse dit problem.

2. Hvis du har nogen spørgsmål om shipping tid & defekt kvalitet og elementer, der ikke er modtaget, bedes du kontakte os, vi kan give, at du er tilfreds med svaret og beslutning.

3. Din 5-STJERNEDE POSITIV feedback er meget vigtig for os, og

Bemærk lad IKKE negative feedback, uden nogen kommunikation.

Bemærk: Følg med i butikken for at få ekstra rabat og Kupon

En nd vi også gøre drop shipping

Køb 2 og få 1% off.Køb 5 og få 4% rabat.Køb 10 få 7 % rabat.

Beløb til 20$, gratis forsendelse.

Pakken indeholder: 10 stykker

Betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Service & Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: australiens nationale flag, australien flaget pin-kode, Broche sæt, emalje pin-witch, wartenberg pinwheel, kunst emalje pin-kode, pin-kode, australien badge, pin-sæt mit, pin uk

Brocher Type Pins
Oprindelse KN(Oprindelse)
Metaller Type Zink Legering
Pearl Type Simuleret-pearl
Materiale Pearl
Køn Unisex
Form\mønster Daglige Afgange
Stil TRENDY

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer