Badekar Automatisk Håndsæbe Auto Sensor Undertrykkelse, Der Gælder For Toiletter Flydende Sæbe Dispensere Badeværelse Tilbehør 2020

l527

kr35.51

-43.33

kr78.84

-54 %

Ny vare

Automatisk Håndsæbe Auto Sensor Undertrykkelse, Der Gælder For Toiletter

Produkt beskrivelse:

Fordi det er en automatisk sensor, kan du bare holde din hånd og en rimelig mængde af væske, vil komme ud automatisk, hvilket er meget praktisk.Ingen grund til at pumpe direkte med beskidte hænder, sundheds-og undgå risikoen for krydskontaminering.Udryddelse af influenza, diarré og madforgiftning, kan blive fjernet.

væsken, som kommer ud hurtigt, hvilket gør det lettere at skumme end sæbe og lettere at tage på end en traditionel pumpe.Såvel voksne som børn er glade og har det sjovt hånd-vask vaner.Bemærk bland godt)

350ML stor kapacitet kan bruges omkring 1100 gange, den næste genopfyldning vil vare op til 4 måneder.Det er batteridrevet, og har ingen ledning.Det kan installeres hvor som helst i køkkenet eller toilettet, uden nogen restriktioner. (Bemærk, at denne enhed har en IPX3 vandtæt funktion, og batteriet er ikke vandtæt.)

Med kun en LED lampe lyser op for en anden og vender om.Blinker rødt, når batteriet er lavt.Det er let at holde med den ene hånd ved at vedtage skridsikre ABS materiale, efter at have henvist til ergonomi.Da bunden er en gennemsigtig flaske, kan du se et overblik over den resterende mængde af vaskemiddel.

Som det er praktisk og hygiejnisk, den er ideel til sanitære kontrol og kolde kontrol på offentlige steder, såsom børnehaver, hospitaler, hoteller, kontorer, biografer, såvel som privat brug.

Pakken indeholder:

1 x Badekar dispenser

Tags: xiaomi youpin, skum xiaomi, og xiaomi, dosér, pen xiaomi, mijia, mijia xiaomi, vækkeur xiaomi, mini-pc xiaomi, youpin

Model-Nummer Sæbedispenser
Type Flydende Sæbe Dispensere
Flydende Sæbe Dispenser Type Automatic Soap Dispenser
Mærke ISHOWTIENDA
Metal Flydende Sæbe Efterbehandling Rustfrit Stål
Funktion Flydende Sæbe Dispenser
Vigtigste Materiale Metal
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering Ingen

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer