2021 Billige Letvægts Stor Størrelse 46 Herre Sommer Sandaler Mænd Udendørs Quick-dry Vand Sko Klip-Klappere Fladskærms Non-Slip Casual Sandaler

l49

kr58.68

-39.14

kr97.82

-40 %

Ny vare

Kære kunder, tak fordi du besøger vores butik.Da de sko, du kigger på, er lavet i Kina , størrelsen af de sko kan forskellige fra den størrelse, som du er vant til .Venligst omhyggeligt vælge størrelsen af din sko i overensstemmelse med vores størrelsestabel .Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Det er min hæder, som du fortsætte med at finde på noget spændende i vores butik.

( Mænd' OS Størrelser er Forskellige fra Kvinder' OS Størrelser, så vælg den størrelse i henhold til din fods længde er)

Mænd Sko Størrelse Chart

Bemærk:

Vælg den størrelse i henhold til din fods længde, ikke sko længde eller indersål, længde , Størrelse Diagram kan hjælpe dig med at løse 90% af størrelsen valg af problemet.

Hvis din fod er tyk og bred , du kan vælge en enkelt størrelse større ;

Hvis din fod er smal og tynd , kan du vælge en størrelse mindre .

Hvis du ikke klart, hvordan man skal vælge, er du velkommen til at kontakte os.Det ville være bedre du venligst fods længde, i den rækkefølge .

De sko, vi sender, Kinesiske størrelser, Størrelsen tag af sko vis Kinesiske størrelse, ikke euro eller US størrelser .

Produkt beskrivelse:

2020 Mode Mænd Sandal Summr Offentlig Strand Og Vand Sko Lage Størrelse 45 Klip-Klappere Fladskærms Mænd Lys Skridsikre Sandaler Casual Tøfler

Package og Forsendelse

Om Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Vær venlig ikke hush til at efterlade os en negativ feedback, hvis du ikke er tilfreds med de ordrer, men lad os en chance for at løse det for dig.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Om Billedet

Forskel i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion i det lys, baggrund, osv.Hvis du imidlertid mener, at de elementer, der modtages, i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en tilbagevenden er mulig.

Om Forsendelse

Efter betaling af din ordre, vil Vi sendte den pakke inden for 3 hverdage, undtagen Helligdage.Om shipping tid, er du nødt til at tjekke på forhånd, for at få oplysninger om leveringstiden for dit land.

Om At Vende Tilbage

I tilfælde af defekte produkter eller forkerte varer, som du fik, vil vi gensende eller refusion til dig.

Kunder skal inspicere alle elementer ved modtagelsen, og underrette os inden for 2 hverdage, hvis noget mangler eller er beskadiget.Vi vil ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt.

Inden for 14 dage efter modtagelsen, kan du returnere varen.Købere er ansvarlige for shipping gebyr for at returnere varen.

Om Skat

Er du udsat for de indførte afgifter, udgifter til told, som måske er pålagt af din lokale brugerdefinerede office.Vi er ikke i stand til at informere dig, det skyldes gebyr, da det er forskellige fra lande og emner .

Modtager Adresse

Skriv dit fulde navn og husnummer i din leveringsadresse, når du afgiver en ordre, fordi Rusland har en ny regel nu, post office vil ikke sende pakker til dig, hvis du ikke skriver deres fulde navn.Endelig har vi ikke kan påtage sig ansvar.

Bedste Angår!

Tags: xr insa sag

Sandalias de playa Herre sandaler sommer
Lukning Type Krog & Løkke
Element Type Sandaler
Øvre Materiale Syntetisk
Lejligheder Offentlig Strand Og Vand Sko
Lejlighed Casual
Mærke QianLeiStarFlash
fodtøj Casual sandaler
Oprindelse KN(Oprindelse)
Tegn Mode Komfortable Breat
Indersål Materiale EVA
Mænd Sandaler flade sandaler
Stil Kortfattet
Sandal Type Ankel-Wrap
Mønster Type Blandede Farver
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Hæl Højde Lav (1cm-3cm)
Navn På Afdeling Voksen
Ydersål Materiale EVA
Mode Element Syning
Lining Materiale Syntetisk
størrelse 39-46
Model-Nummer 6902 sandaler mænd
Farver Gul Blå Sort Grå

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer