5D DIY Diamant Maleri Kat og Tiger Fuld Square/Runde Diamant Broderi Dyr Rhinestone Mosaik Hjem Dekoration Gave

l352

kr18.85

-8.08

kr26.93

-30 %

Ny vare

Velkommen til at bestille, vil vi ikke medtage nogen salgsfremmende materialer, vi har vores egen fabrik.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte customer service!

Vi vil arbejde hårdt for at gøre den bedste diamant maleri!Vores diamant malerier er halvfabrikata, herunder ikke fotorammer.Vi vil give dig alle de værktøjer for at indsætte diamant malerier.Du skal fylde det ud selv!Sættet indeholder: design er trykt på stof Farvede diamanter kuglepen Bor disk, voks, pincet

Indførelsen af produktion trin 1. Der henvises til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant kerne Svarer til print-området på lærred 2. Sæt den runde ende af udleveringen pen i udleveringen. (Skubber cement hårdt i andre retninger kan falde) 3. Brug den diamant på den runde ende, og tryk det let at fjerne overskydende lim. 4. Riv en del af filmen, og indsæt derefter diamant på lærred i henhold til det tilsvarende nummer. 5. Hvis det er knyttet til det forkerte sted, skal du bruge en pincet til at fjerne det forkerte diamant. 6. Efter trimning, tryk let på den diamant, for at gøre det fast.

Diamant supplement til den service, Vi vil sende alle de diamanter, du måske har mistet.Om farve forskel og størrelse fejl 1. Opskæring, design og produktion af billeder, størrelsen på lærredet, kan det forårsage størrelse afvigelse (udsving på 1-2cm), efter at have modtaget diamant maleri, bedes du købe foto-billede i henhold til størrelsen af diamant maleri. 2. Alle vores billeder er lavet af software.Farven af alle faktiske diamanter vil have lidt farve forskel i præstationen, men det skal være inden for en rimelig rækkevidde.Forstå venligst, at.Vores arbejdstid Beijing Tid: [8:30 am-6: 00 pm] Moskva tid: [03:30-13:00] US Pacific Time: [5:30 am-3:00 pm] hollandsk tid: [02:30-12:00] 1. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Undtagen i weekenden, vil vi svare inden for 24 timer. 2. Hvis du er i problemer, bedes du behøver ikke bekymre dig.Du kan kontakte os først.Vi garanterer, at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner.Hvis du er tilfreds med vores projekter og tjenester.Vær venlig ikke at efterlade 1, 2, 3, eller 4 stjerner, da de er lig negativ feedback.Hvis du har spørgsmål om vores projekter, eller-tjenester, skal du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: tiger toy, 5d diamant tiger maleri, 5d diamant maleri tiger, 5d diamant maleri tiger daniel, 5d diamond painting weisse tiger, black cat handbag, hvid tiger, kat-fontænen, patch tiger, sort kat, hat

Materiale Harpiks
Type Engroshandel No
Bruger Malerier
Ydre Emballage Farvet Boks
Ramme No
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Mærke YWZSH
Form Tre-dimensionel
Mønster Type Dyr
Oprindelse KN(Oprindelse)
Diamond-Form Runde
Sæt Type Ja
Stil Moderne
Antal Farver 30-45
Indsætte Område Fuld

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer