Ice Roller Facial Roller Ansigt Massageapparat Iced pleje Massageapparat til Face & Eye Poser Migræne Lindring af Smerter og Mindre Skade

l300

kr50.29

-48.28

kr98.57

-48 %

Ny vare

Andel produktet link og billede, for at få en gave!

Første dele til din ven eller social networking sites som Facebook, VK, Twitter, INS, Skype,Whaspp,osv.

Efterlad en besked efter bestilling .kontakt kundeservice og sende en andel screenshot

Ice roller

Håndtaget er ergonomisk.Emballagen er enkel, ren og selvforklarende.Isen terapi massage roller kommer med en vejledning i pjecen.Rullen snaps i let i håndtaget.Det fungerer.Kan du prøvet den på halsen og i hovedbunden og det vil glat dig til at sove.Rullen køler ned i 15 minutter, og tager et stykke tid at varme op, som du bruger det.

Højdepunkt

✓ En forfriskende ansigtsbehandling massageapparat ✓ En effektiv pore reducer ✓ En under øjet roller/puffy øjne behandling ✓ En teint-forbedring ansigt is roller ✓ Et ansigt massageapparat til rynker og smilerynker ✓ øje roller for naturlige hovedpine relief ✓ En spænding, for at lindre halsen roller ✓ Et ansigt ice pack til solforbrændinger og bug bites

Støtte Dropshipping

Skibet ud af pakken inden for 48 timer på hverdage.Hvis du køber 8 stykker ,kan vi give dig 1% rabat.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål!

Pakken Indeholder

1 x Is rulle 1 x Betjeningsvejledning 1 x Max

- Vi accepterer følgende methords: Via Visa, Master Card, Paypal ,Qi Wi, Western Union og Bank Transfer osv. - Til store ordre, vil du blive tilbudt ekstra rabat ved at kontakte os.

-Rusland Købere, der skal udfylde dit engelsk Fulde Navn på Modtageren, eller du kan ikke modtage det på grund af post politik i dit land. -Vi sender varen kommer med tracking nummer,som kan spores levering status hele rejsen. -Leveringstiden er afhængig af årstider, destination og andre faktorer, til de travle dage, forsendelse, kan forsinke.Hvis pakke ikke er blevet leveret inden for den estimerede tid,bedes du kontrakt med os,vil vi hjælpe dig med at spore det og give tilbage til dig, ASAP.

- Vores produkt, pris, ikke herunder skatter.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere gebyrer for afviste leverancer. - Køber er ansvarlig for de afgifter, der opkræves af hans/hendes land.Hvis du har brug for et dokument for at clearance, bedes du kontakte os.

-1 års garanti på vores konto (bortset fra det tilbehør og de dele), kan købe med tillid. -Bedes du åbne pakken i post officer ' s tilstedeværelse, Hvis pakken er beskadiget eller tom(stjålet), spørg på posthuset for at give officielle dokument, især kravet anmodning papir.Du vil få en ekstra 7 dage (på toppen af on-time levering til tiden) til at beslutte, om du vil beholde eller returnere varen, så længe de er ubrugte og i original emballage, skibsfart omkostninger, er betalt af køber. -Hvis du ønsker at returnere eller udskiftning, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

-Vi vil være meget pris på, at hvis du kunne forlade os 5 Stjerner Feedback.Vi byder dig hjerteligt velkommen Vise Nogle Fotos (Vil få ekstra rabat på næste ordre!) i dine 5 Stjerner feedback! -Hvis du har nogen problemer med varer eller tjenester, bedes du kontakte os, før du forlader en negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer for dig.Tak.

Tags: headach, derma stempel, jade roller, rense ansigtet, ar, ansigt massag, motion, massage roller, face ice roller, store massage roller, facial is roller

Produkt Navn ice roller
Materiale Plast
roller materiale Rustfrit Stål
Strømkilde Ingen Elektriske
Microneedle Længde 0,25 mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke hej ansigt
Funktion Ansigt Massageapparat
Service Støtte OEM / dropshipping

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer