Elektrisk Salt og Peber Kværn Genopladelige Peber Mill USB-Justerbar Råhed Automatisk Spice fræsemaskine Køkken Værktøj

l250

kr141.78

-63.68

kr205.46

-30 %

Ny vare

Specifikationer:

Batteri kapacitet: 1200mAh

Batteri spænding: 3,7 V

Opladningstid: 2 timer

Ladespænding: dc 5 v 0,5 A

Kontinuerligt arbejde tid: 1.5-2 timer

Effekt: 3W

Materiale: rustfrit stål + glas

Funktioner:

1. [USB-genopladelige og unikke design]: Vores opgraderet el-salt og peber kværn sparer dig fra hyppige udskiftning af batteri.I modsætning til andre manuelle eller AAA-batteri-drevne peber kværne, denne elektriske salt og peber kværn har et indbygget, genopladeligt lithium batteri 1200mah, giver dig mulighed for at oplade den, når som helst og hvor som helst uden besværet med at udskifte batteriet.Du kan bruge mobil-strøm, AC-adapter, bærbar computer, osv.for at oplade.Lang standby tid, en afgift kan støtte 180 gange af brug af tid.

2. [Nem at bruge og tyngdekraften operation]: Den elektriske peber kværn er aktiveret ved hjælp af tyngdekraften, bare vende det på hovedet for at få frisk salt og peber, indtil dit hjerte kan tåle det.Ingen knapper eller drejninger!Bare klip-peber fra kværn, og du vil have friskkværnet krydderier!Praktisk og sjovt.Det er meget velegnet til sammenkomster med familie og venner, og det er også praktisk at bære, når de går ud til picnic.

3. [Justerbar slibning ruhed]: Bare drej knappen på toppen af hver salt og peber kværn, at indstille den ønskede ruhed salt, peber eller krydderier.Den keramiske kværn er beliggende på toppen, som kan skære peber fra groft til fint, at beskytte din tabel eller en bordplade uden rest.Drej med uret for at danne fine partikler, og drej mod uret for at male i grove partikler.Enkle og stilfulde design, der passer til alle spiseborde og køkken bordplader.

4. [Nem påfyldning, ingen forvirring]: Denne høje salt og peber kværn er af perfekt størrelse, som kan reducere mængden af konstant påfyldning uden at kigge pladskrævende.Når du virkelig har brug for at refill, gennemsigtigt glas krop vil lade dig vide, når du har brug for det!Toppen i rustfrit stål kan let skrues løs, og udsætter en bred åbning for nem udskiftning.

Bemærk Venligst:

På grund af hånd foranstaltning, kan størrelsen har 1-2cm fejl.

På grund af forskellige skærm og kamera lys kan forårsage mindre farve, forskelle, primært i form af alle farver.

På grund af lang levering, varen kan beskadigelse under forsendelse, hvis varen skader, pls kontakte os først umiddelbart inden du forlader feedback, tak for din forståelse.

Tags: møllen peber, kit pod, moledor ukrudt, grønne krydderi sæt, mandel grinder, for spice, eeg-sensor, grinder ukrudt, kaffekværn, manuel, manuel ris mølle

type5 El-Spice Grinder
Mærke Beeman
Materiale rustfrit stål + glas
Type3 automatisk spice grinder
Type Møller, Elektrisk salt og peber fra kværn
Model-Nummer USB-opladning, peber kværn
type1 Rechargeable Pepper Mill
Oprindelse KN(Oprindelse)
type6 Rechargeable Salt and Pepper Mill
Type2 automatisk krydderi kværn
Certificering CE / EU, CIQ, EØF, FDA, LFGB, SGS
Type4 el-krydderi kværn
Funktion Øko-Venligt
Mills Type Salt & Peber Møller

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer