80M Bluetooth-5.0-Sender-Modtager Aptx LL Lav Latency Wireless Audio Adapter 3,5 mm AUX RCA-Stik til PC-TV Hovedtelefoner

l13

kr164.51

-164.44

kr328.95

-49 %

Ny vare

【Multi-funktion Bluetooth-sender&modtager】 I TX Mode: Overføre din musik fra et TV, CD-afspiller, Ipod, laptop til et Bluetooth-headset eller stereo (Du kan tilslutte to enheder på samme tid); I RX-Tilstand: vil overføre musik på din mobiltelefon eller en computer, til lyd, så du kan nyde HIFI CD-frit lydkvaliteten.Bypass-tilstand: kabel-forbindelse mellem TV og Højttaler, du ikke længere har brug for at tilslutte/fjerne ledninger,let switch det til to andre tilstand.

【262FT Ultra Lang Rækkevidde 】 for at Udnytte den nyeste Bluetooth-5,0 teknologi og dobbelte antenner design, Vores Bluetooth-sender / modtager kan opnå en rækkevidde på op til 262ft(80) line-of-sight i fri luft, og op til 80-110 m(25-35 m) indendørs, som sikrer en stabil forbindelse uden at miste signal, når du går i din store hus. *BEMÆRK: Operation range kan være påvirket af Wi-Fi-routere, trådløse TV-adaptere og afhænger også af den modtagende enhed.

【Den Ultimative lytteoplevelse】 Støtte til lav latenstid, stort set eliminering af visuelle og auditive forsinkelser, kan du samtidig damp lyd til 2 Bluetooth headset, hvilket gør VIKEFON BT-B15 bluetooth-hovedtelefoner er blevet det bedste valg til at se TV og film.Bemærk: for at opnå dette, lav latenstid, din modtager setup skal understøtte lav latency.

【USB-Genopladelige】 Det har indbygget 500mAh batteriet, dette er en UNIK funktion i forhold til lignende produkter, du kan bruge det i alle situationer, selv er der ingen af stikkontakter.Det kan være fuldt opladet i løbet af 2,5 timer, men giver mulighed for mere end 8 timer i TX mode & 10 timer i RX tilstand af massiv anvendelse, og som er ideelt til at lytte hele dagen eller på et langt road trip, du også kan bruge den mens den lader op. *Bemærk: Dette produkt vil automatisk at gå i dvale, og er i strømbesparende tilstand efter 6 minutter uden forbindelse.

【Nemt at Sætte Op, Let at Bruge】 Understøtter husker din indstilling efter strømsvigt.Understøtter AUX / 2 RCA audio output standarder gør det kompatibelt med 99% af Tv ' er på markedet(NOTERET:ikke understøtter Digital OPTICAL),Hvis du har brug for støtte Digital OPTISK,vælg venligst vores BT-B21 eller BT-B22 osv.Installation med et snuptag du skal blot tilslutte senderen/modtageren til en stikkontakt, og dit lyd system, oprette en binding til en telefon eller tablet, og nyde musikken.

Produktet vigtigste parametre:

Bluetooth chip: CSR-Chip

Bluetooth version: V5.0

Bluetooth-protokollen støtte: RX:A2DP, AVRCP TX: A2DP

Transmission distance: >80 M (Åbent Område)

Batteri standard: 500MA

Arbejdstid: RX>10T ;TX>8H

Opladningstid: ca 2,5 timer

Ladespænding: DC 5V

Audio output mode: RCA, 3,5 MM stereo audio interface,

CODEC: TX: Aptx LL,APTX,SBC,FS; RX: Aptx LL,Aptx,SBC,AAC,FS.

Hvad er der i kassen?

Bluetooth-Adapter, 1x

1x 3,5 mm Audio Kabel

1x USB opladning kabel

1x RCA-lydkabel

1x brugervejledning

Tags: rc remot, hovedtelefon ldac, wi, bluetooth transmitt, bluetooth car mp3, lg tv, optico mini jack, aptx bluetooth-headset, adapt bluetooth, ios rca-kabel

WIFI Standard Ingen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Ingen
Lyd Spor Dobbeltværelse
Støtte Apt-x Ja
Trådløse Type bluetooth
Interface 3,5 mm
Feature6 AUX/2RCA Slut
Understøtter Hukommelseskort No
Funktion 5 Par med To Enheder, Uanset TX ELLER RX Tilstande
Funktion 4 A2DP/AVRCP/SBC/APTX/APTX-LL
indhold LYD
Indslag 2 80m Bluetooth-5.0-Adapter
Pakke Ja
Certificering CE
Har 10 Med Bluetooth-Antenne
Funktion 1 Bluetooth-Lang Rækkevidde-Sender-Modtager
Mærke HAIMAITONG
High Definition Støtte Ingen
Støtte AAC Ja
Funktion 3 100% Ingen VENTETID For TV Watching
Bluetooth-rækkevidde 80 Meter (Open & Ingen barrierer)
Model-Nummer B2 Lang Række Bluetooth-Sender-Modtager

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer