Plata 925 Oprindelige Armbånd Mat Blå Murano Glas Charm Passer Europa-Armbånd & Kæder Kvinde DIY Smykker Mode-Perle

l1131

kr40.02

-22.54

kr62.56

-36 %

Ny vare

Velkommen til vores butik,er dit ultimative shopping destinationfor ægte sølv charms, armbånd, og murano glas perler.Alle perler er individuelt håndlavede med autentisk massiv 925 sterling sølv, perler har 925 stempel på hver perle 925 Sterling sølv er en legering af sølv, der indeholder 92.5% udtrykt i masse af sølv og 7.5% af massen af andre metaller, som regel kobber.Denne smukke charme, er støbt i solid .925 sterling sølv.Den er kompatibel med Pandor, Trolde, Chamilia, Bianco, og andre smykker, og udskiftelige med Pandor charms / perler!Lavet af Sterling sølv, der er perfekt gave til enhver lejlighed.Dette kun for en-perle -, kæde medfølger ikke.

Produkt :

Materiale : Ægte 925 Sterling Sølv

Hul Størrelse : Gevind Passer Europæisk Stil

Brug:Særlige DIY Charm Perle Gave til Mor, Hustru Familie Friennds

Betaling Der mange former for betaling, du kan vælge på Lanpartybootcamp.dk.Vi foreslår, at ESCROW,og ved betaling med kreditkort, er også sikkert for os begge,fordi der vil være en noraml procedure,om 24 timer for Lanpartybootcamp.dk at bekræfte, at dine kreditkortoplysninger,i løbet af denne tid,for sikkerheden på begge sider,er vi ikke lov til at skibet,og elementer vil blive leveret inden for 1-2 dage, når Lanpartybootcamp.dk bekræftet betalingen oplysninger.Forsendelse Politik 1)elementer vil blive sendt ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betalingen. 2)De elementer, der kan nå 12-21 hverdage. 3)Hvis du ikke modtager de varer,bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.Tilbagevendende Politik 1), Hvis man har brug for at returnere til erstatning eller fuld refundering ,bedes du kontakte os. 2)Genstande, der skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres. 3)varen kan returneres inden for 15 dage efter modtagelsen. 4)De tilbagevendende gebyr, der ydes af køber.Feedback 1)Vi vil gøre alt for at gøre din shopping de mest behageligt og vidunderligt! 2)Bedes du kontakte os, inden de forlader en negativ feedback, hvilket giver os en chance for at løse problemet. 3)Når du forlader positiv feedback til os, vi vil vende tilbage til dig med det samme.Kontakt Os, Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til mig, vil vi svare inden for 24 timer.Vær venlig ikke at efterlade neutral eller negativ feedback som en måde at kommunikere på.

Tags: farvet rosenkrans kæde, nissan patrol, jasper rosenkrans kæde, deltage i middag quinceanera kjoler, nissan patrol y61, murano glas, nissan patrol y60, murano glas-hjerte charms, titan gel negle, garland glas hjerte

Brug Særlige DIY Charm Perle Gave til Mor, Kone, Børn, Familie, Ven,
Iført lejlighed Jul, /Valentinsdag, /Fødselsdag, /Bryllupsdag/Party/Forslag
Mærke Vhand
Model-Nummer P5064
Metaller Type sølv
Certifikat Type GDTC
Element Vægt 2.14g
Passer til alle Europæiske charme armbånd
Perler til smykkefremstilling Ja
Vigtigste Sten Zircon
Element Type Perler
Materiale 925 sterling sølv
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bøde eller Mode Fint
Item Form Runde strålende-form

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer