SNiMO Sommeren Kvinders Cykling Team Lange Ærmer Sportstøj hurtigtørrende, Åndbart UV-Beskyttelse Spandex Roupa Ciclismo Feminina

l1073

kr556.58

Ny vare

BEMÆRK

Forstår du, hvis varen størrelsen er den rigtige for dig Al Købe, så der ikke opstår unødvendige misforståelser efter at have modtaget varen? 2 på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme kan billedet ikke afspejler den faktiske farve på varen?Vi garanterer, at stilen er den samme som på billedet, men den ydeevne på de forskellige temaer er forskellige fra model!Tak! 3 Sammenlign den detaljerede størrelse med sin størrelse og på grund af manuel måling tillade, at en forskel på 1-2cm.Tak fordi du (alle størrelser er cm.Ti, at 1cm x 0.39 tommer)

Tre lommer på ryggen

Hvis du ikke ønsker at lomme eller ændre logo, bedes du kontakte os med en note

Forskellige stilarter kan tilpasses i henhold til tegninger

Detaljeret beskrivelse

Dette er et must-have element for kvinder i sommer.Det er dit endelige valg af tøj til løb dage og uddannelse ridning i varmt vejr.Denne letvægts og åndbar jersey vil give dig den bedste ydeevne, når du træner hårdt.

Den høj-elastiske krop stof kan hurtigt udstødning varmen til at holde dig tør, og kan vise en stram, men behagelig pasform.

Model påskønnelse

For-og bagside

Transport

Vi håber, at dine varer kan ankomme til tiden, men fordi det er et presserende international levering, leveringstiden afhænger i høj grad af, om taksterne i den udtrykkelige virksomheden og det lokale toldsted (hvis nogen), så det er ikke under vores kontrol.Hvis du har spørgsmål om denne forsendelse, bedes du kontakte os.Vi er forpligtet til gensidigt fordelagtige transaktioner 2. Fragt omfatter shipping og transport omkostninger. 3. Giver kun tracking numre for registrerede produkter 4. Vi sender 6 dage om ugen, bortset fra søndage og helligdage. 5 Pakke er normalt afsendt inden for 1-3 hverdage, og kan være online efter modtagelse af betaling (lørdage og helligdage) Sjældne genstande og store genstande kan tage længere tid.

Bringe tilbage

1. Hvis den vare, du har modtaget, er forkert, defekt, beskadiget eller eksterne, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering. 2. Hvis disse ubehagelige ting til at ske, håber vi, at købere og leverandører vil være i stand til aktivt at kommunikere på en fleksibel måde til at løse konflikter.Vi kan forsikre dig om, at vi vil finde en tilfredsstillende løsning.

Kontakt os

Så kontakt os venligst!Derfor vil vi gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer, der opstår umiddelbart, og vi sætter pris på den mulighed for at få en rimelig aftale.Vi vil besvare alle spørgsmål om et af vores artikler.På forhånd tak for din tålmodighed.

Tags: mtb poc, aero jersey, cyklus jersey mænd, jersey mtb, spexcel, bmx cykel, cycl jersey, kjole sommer, mtb cykel, ciclismo jersey cykel

Lynlås Længde Fuld Lynlås
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sæson Forår, Sommer, Efterår
Materiale Spandex
Køn Kvinder
Model-Nummer 41
Ærme Længde(cm) Fuld
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Sport Type Cykling
Mærke SNIMO
Element Type Trøjer
Funktion Åndbar, Hurtig Tør, Anti-sved

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer