Nyhed
Skæring i Metal Dør, Mørk Sky, der for 2020 Nye Stencils DIY Scrapbooking Papir-Kort, Håndværk at Gøre Nye Craft Decoration 73*68mm

Skæring i Metal Dør, Mørk Sky, der for 2020 Nye Stencils DIY Scrapbooking Papir-Kort, Håndværk at Gøre Nye Craft Decoration 73*68mm

l1012

kr11.02

-3.7

kr14.72

-25 %

Ny vare

73*68mm Mørk Sky Skæring i Metal Dør til 2020 Nye Stencils DIY Scrapbooking Papir-Kort, Håndværk at Gøre Nye Håndværk Dekoration

Funktion:

Type:Metal Skære Dør Stencil

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Kulstof stål

Farve:Sølv

Konvertering: 1cm=0.39 tommer/1 inch=2.54 cm Måske 0.1-0.2 cm adskiller sig på grund af manuel måling - på Grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. - Høj kvalitet tynd metal skære dør lavet af 100% stål - Arbejder i de fleste større mærker af die cutting maskiner Levering:

1)Vi sender pakker til hele verden via Lanpartybootcamp.dk officielle e-mail service.Vi vil sende den så hurtigt som vi kan, når betalingen er bekræftet.De fleste pakker ankommer du inden for shipping tid vindue vises på ordresiden, Men nogle gange et eller andet sted måske mere forsinket, Fordi det er også afhængig af de forskellige landes post office service niveau og told-import politik.Du skal være lidt mere tålmodig og du er velkommen til at kontakte mig for hjælp i sådanne tilfælde.

2)Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os for at udvide det.

Vende tilbage:

1)Hvis der er kvalitet problem med dit produkt, pls tage billeder for os at kontrollere, efter kontrol, vil vi sende din eller delvis/fuld refusion.

2)Hvis din pakke er gået tabt eller ikke er modtaget inden for 60 arbejdsdage, vil vi sende din pakke eller delvis/fuld refusion.

Feedback:

1)Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, beder vi dig give os en positiv feedback med 5 stjerne, der er meget vigtigt for os.

2)Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak!

Tips:

Engros-og drop shipping er både velkommen.

For engros, vi tilbyder rabat, hvis du kontakter os, før du betaling.

For dropp shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke efterlade nogen oplysninger om os, som du har brug for.

Hvis du kan lide vores produkter, bedes du følge med i vores shop.

Hvis du har problemer, bedes du efterlade en besked til os,vi vil besvare din email hurtigst muligt.

Tags: xr mobile tilfælde tegnefilm

Materiale Metal stål
Mønster Type Uregelmæssig Figur
Type3 Scrapbooking, Stempler
Type4 spåntagende dør
type1 Skæring Dør Stencil
Farve sølv
Brug for DIY Scrapbook Album Papir Kort
Type2 Skæring Dør Scrapbog
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer